Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm sırasının geldiğini görmek

Rüyada ölüm sırasının geldiğini görmek

Rüyada ölüm sırasının geldiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yeni alanlara yöneleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm sırasının geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada ölüm sırasının geldiğini görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm sırası beklemek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sıra olmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada sıra dağlar görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Rüyada sıralanmış odun görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, mali gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık sıraya girmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada bankada sıra beklemek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sıraya dizilmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments