Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıra olmak

Rüyada sıra olmak

Rüyada sıra olmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, ferahlığa çıkacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada sıra olmak gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Rüyada masa sıra görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıra sıra yatak görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bankada sıra beklemek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada yemek sırasına girmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalık sıraya girmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet eder.

Rüyada yemek sırası görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktorda sıra beklemek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sıra dağ görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments