Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yemek yemek

Rüyada ölüden yemek yemek

Rüyada ölüden yemek yemek elini haramdan uzak tutacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, iyi habere, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölüden yemek yemek gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada ölünün elinden bal yemek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine yemek vermek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölünün arkasından yemek dağıtmak kafasının karışacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yemeği yapmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden tokat yemek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini yemek yaparken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü biriyle yemek yapmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden bal yemek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments