Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine yemek vermek

Rüyada ölü birine yemek vermek

Rüyada ölü birine yemek vermek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek vermek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada ölü birinden birşey yemek artık rahat bir nefes alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle yemek yemek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü hayvan eti yemek çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle ekmek yemek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi eti yemek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ölüsü yemek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü toprağı yemek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yemeğini yemek çok tahsilli bir kişi olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments