Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini yemek yaparken görmek

Rüyada ölü birini yemek yaparken görmek

Rüyada ölü birini yemek yaparken görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölü birini yemek yaparken gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü insana yemek vermek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Rüyada ölüden sopa yemek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birisiyle yemek yemek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle yemek yapmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin etini yemek işinin ehli durumuna geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden birşey yemek moral olarak çok iyi hissedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü yemeği yapmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden bal yemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments