Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden salatalık almak

Rüyada ölüden salatalık almak

Rüyada ölüden salatalık almak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yeni bir ortama girileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, dinde olgunlaşacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden salatalık almak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada ölüye salatalık vermek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüden salatalık almak her geçen gün başarılarının artacağına, nefsine uyacağına, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık saklamak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından salatalık toplamak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu kurmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalda salatalık görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük salatalık görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yanlışlara düşeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık vermek bir ortaklık kurulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments