Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden cüzdan almak

Rüyada ölüden cüzdan almak

Rüyada ölüden cüzdan almak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına yorulur.

Rüyada ölüden cüzdan almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Rüyada ölüden cüzdan almak kötü kişilerle karşılaşılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ölüye cüzdan vermek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanı saklamak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada çanta ve cüzdan almak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada cüzdanından para çaldırmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanda para bulmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cüzdanında para görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Rüyada cüzdanın çalındığını görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments