Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bebek almak

Rüyada ölüden bebek almak

Rüyada ölüden bebek almak borçlarının biteceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüden bebek almak gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada erkek bebek ölüsü görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebek sevmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bebek almak çok büyük fırsatları kaçıracağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bebek ölürken görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birinden bebek almak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü doğan bebek görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bebeği emzirmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments