Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ölürken görmek

Rüyada bebek ölürken görmek

Rüyada bebek ölürken görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, doğru kararların alınacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, gelecekte yüzünün güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bebek ölürken gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada ölü doğan bebek görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü bebeğin dirilmesini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölü bebek doğurmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü bebek bulmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü bebek emzirmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden bebek almak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, imkânsızı başaracağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden bebek almak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü bebeği gömmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments