Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin yanına yatmak

Rüyada ölü birinin yanına yatmak

Rüyada ölü birinin yanına yatmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin yanına yatmak gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada ölüyle yan yana yatmak öz güveninin yerine geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölü yanına yatmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin yanına yatmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Rüyada yan yatmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada mezarın yanına yatmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yanına yatmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, doğru yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin yanına yatmak yokluk çekmeyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments