Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve canlı fare görmek

Rüyada ölü ve canlı fare görmek

Rüyada ölü ve canlı fare görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kazancının helal para olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve canlı fare gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada ölü ve canlı fare görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı fare görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada canlı fare yemek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ölü kadını canlı görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ölü bir kişiyi canlı görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü akrabayı canlı görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işaret eder.

Rüyada ölü ve canlı balık görmek yenileneceğine ve can bulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bebeği canlı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments