Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tay görmek

Rüyada ölü tay görmek

Rüyada ölü tay görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, işlerinin kötüye gideceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü tay gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada ölü tay görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz tay görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, evlatlarından memnun olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Rüyada at ve tay görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi tay görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yeni bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada beyaz at ve tay görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru tay görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet eder.

Rüyada tay doğumu görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kazancının katbekat artacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada başbakan tayyip erdoğanuı görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments