Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tay görmek

Rüyada beyaz tay görmek

Rüyada beyaz tay görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada beyaz tay gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada beyaz at ve tay görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz tay görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kazancının yerine gelmesine tabir olunur.

Rüyada tay yavrusu görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tay beslemek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tay görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet eder.

Rüyada kızıl tay görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, art niyetli kişilere uyacağına inanılır.

Rüyada ikiz tay görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada tayyip erdoğanla konuşmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments