Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü sülük görmek

Rüyada ölü sülük görmek

Rüyada ölü sülük görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ölü sülük gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada ölü sülük görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, dış ticarete atılacağına delalettir.

Rüyada sülük yutmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sülük öldürdüğünü görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada sülük ve yılan görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Rüyada tuvalette sülük görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada sülük ısırdığını görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada siyah sülük görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sülük böceği görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments