Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sülük ve yılan görmek

Rüyada sülük ve yılan görmek

Rüyada sülük ve yılan görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada sülük ve yılan gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada sülük ve yılan görmek planların tutmayacağına, güç alacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Rüyada evin içinde sülük görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Rüyada denizde sülük görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sülük böceği görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ayağa sülük yapıştığını görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sülük tutmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sülük görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Rüyada sülük yapıştığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments