Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sülük böceği görmek

Rüyada sülük böceği görmek

Rüyada sülük böceği görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, kazancının tükenmeyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sülük böceği gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada sülük böceği görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına inanılır.

Rüyada sülük böcek görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada tuvalette sülük görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Rüyada denizde sülük görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sülük öldürdüğünü görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada duvarda sülük görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan emen sülük görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde sülük görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments