Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü olan babayı görmek

Rüyada ölü olan babayı görmek

Rüyada ölü olan babayı görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada ölü olan babayı gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı canlı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada ölü anne babayı görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, önünün açılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Rüyada babasının ölüp tekrar dirildiğini görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, mal ve para kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı ölürken görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada babanın ölüp tekrar dirildiğini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet eder.

Rüyada ölü babayı sağ görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments