Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kıyafeti görmek

Rüyada ölü kıyafeti görmek

Rüyada ölü kıyafeti görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada ölü kıyafeti gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir ölünün kıyafetini giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetlerini dağıtmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü yeşil kıyafetle görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin kıyafetini giymek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine kıyafet vermek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüye kıyafet vermek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kıyafetlerini yıkamak kendisini işine veremeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments