Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insanla öpüşmek

Rüyada ölü insanla öpüşmek

Rüyada ölü insanla öpüşmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işinde zarar edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, verimin her geçen gün artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Rüyada ölü insandan altın almak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bir insanı canlı görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ölü insan taşımak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü insandan tokat yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanın tekrar öldüğünü görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insanlarla konuşmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insan kesmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü insana sarılmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments