Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü insan taşımak

Rüyada ölü insan taşımak

Rüyada ölü insan taşımak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölü insan taşımak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada ölü insan taşımak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada insanı sırtında taşımak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı taşımak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta insan taşımak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalettir.

Rüyada insan eti taşımak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı taşımak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucakta insan taşımak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada insan taşımak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments