Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil atkı görmek

Rüyada yeşil atkı görmek

Rüyada yeşil atkı görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil atkı gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Rüyada yeşil atkı görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takım atkısı görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada turuncu atkı görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada atkı bere satın almak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada atkı ördüğünü görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri atkı görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada atkı eldiven görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah atkı görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments