Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atkı almak

Rüyada atkı almak

Rüyada atkı almak maddi zarar edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada atkı almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Rüyada atkı bere satın almak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı atkı görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada boynuna atkı takmak rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada atkı eldiven görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada atkı ördüğünü görmek huzurlu günler geçirileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada yün atkı görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada pembe atkı görmek kazancın devamlı olacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Rüyada atkı şapka görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments