Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü genç kadın görmek

Rüyada ölü genç kadın görmek

Rüyada ölü genç kadın görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü genç kadın gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada ölü genç kadın görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç bir kadınla evlenmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç güzel kadın görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını genç görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına inanılır.

Rüyada genç bir kadını öpmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına delalettir.

Rüyada genç bir kadını yaşlanmış görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir kadın görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek müjdeli bir haber alacağına, kendisini geliştireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments