Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fare toplamak

Rüyada ölü fare toplamak

Rüyada ölü fare toplamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, mutsuz olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü fare toplamak gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada ölü fare toplamak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada fare ölüsü toplamak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada fareleri toplamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada fare toplamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare ölüsü görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz fare ölüsü görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına yorulur.

Rüyada ölü yavru fare görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments