Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yavru fare görmek

Rüyada ölü yavru fare görmek

Rüyada ölü yavru fare görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yavru fare gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada ölü fare yavrusu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yavru fare görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru fare görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve yavrusunu görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada anne ve yavru fare görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yavrusu öldürmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yavru fare görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments