Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü doğmuş bebek görmek

Rüyada ölü doğmuş bebek görmek

Rüyada ölü doğmuş bebek görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada ölü doğmuş bebek görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek atılıma geçeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş çok bebek görmek şansının da açık olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Rüyada dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği eline almak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe banyo yaptırmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments