Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ağlayan bebek görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebekte diş görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek kucaklamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek kısmetinin kapanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments