Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe su içirmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş hasta bebek görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Rüyada dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ikiz bebek görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş dişli bebek görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, cebinin para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe isim koymak insanlarla bir araya geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments