Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bulmak

Rüyada ölü bulmak

Rüyada ölü bulmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yanlış bir karar verileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ölü bulmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada ölü bebek bulmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada ölü bulmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan anneyi bulmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada takılar bulmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi bulmak zahmete ve derde düşeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalettir.

Rüyada para küpü bulmak tatsız sözlerin de unutulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada çantada bozuk para bulmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolda cüzdan bulmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments