Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin ev aldığını görmek

Rüyada ölü birinin ev aldığını görmek

Rüyada ölü birinin ev aldığını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, neşesine kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin ev aldığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada ölü birinin ev aldığını görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden altın aldığını görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada ölünün nefes aldığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden para aldığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölüden para aldığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün abdest aldığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments