Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek

Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek

Rüyada ölünün hasta olduğunu görmek yeni bir eve taşınılacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada ölü insanı hasta görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek sermayesinin boşa gideceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini hasta olarak görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü hasta görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüleri hasta görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü anneyi hasta görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments