Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yemeğini yemek

Rüyada ölünün yemeğini yemek

Rüyada ölünün yemeğini yemek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yemeğini yemek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada ölü kemiği yemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Rüyada ölüye yemek yapmak iftiraya maruz kalınacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölü yemeği yapmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden yemek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada ölü etini yemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölülere yemek yapmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, bunalıma düşeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden bal yemek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments