Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle yemek yemek

Rüyada ölüyle yemek yemek

Rüyada ölüyle yemek yemek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, moralinin bozulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ölüyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada ölülere yemek hazırlamak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada ölüden tatlı yemek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sevinçli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ölü yemeği görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ölüsü yemek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden birşey yemek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yemek hazırlamak işlerinde başarı elde edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments