Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülere yemek yapmak

Rüyada ölülere yemek yapmak

Rüyada ölülere yemek yapmak mutsuz ve huzursuz olacağına, ticaret ehli olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölülere yemek yapmak gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Rüyada ölü etinden yemek yapmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yemek yapmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü yemeği yapmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada ölü biriyle yemek yapmak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada ölülere yemek yapmak hayırlı adımlar atacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine yemek yapmak kendisini Allah yoluna adayacağına, maddi yükünün artacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyle yemek yapmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle ev yapmak borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments