Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kuyruğu görmek

Rüyada at kuyruğu görmek

Rüyada at kuyruğu görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada at kuyruğu gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada saçları at kuyruğu yapmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına delalettir.

Rüyada at kuyruğu görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kalp kırıklığı olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını at kuyruğu görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sağlık ve şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz at görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada at kuyruğu saç görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçlarını at kuyruğu yapmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet etmektedir.

Rüyada saçı at kuyruğu yapmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada at kuyruğu kesmek işlerinin aksayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments