Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini köpek ısırdığını görmek

Rüyada birini köpek ısırdığını görmek

Rüyada birini köpek ısırdığını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada beyaz köpek ısırdığını görmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek işlerin eski haline döneceğine, yenileneceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başka birini köpek ısırdığını görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada köpek ısırdı görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin elinden ısırdığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını ısırdığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, anne duasının açılacağına, manevi olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada siyah köpek ısırmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kimseden korkmayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacağını köpek ısırdığını görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, muradına ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments