Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü babaya su vermek

Rüyada ölü babaya su vermek

Rüyada ölü babaya su vermek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü babaya su vermek gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada ölü babaya su vermek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, malında azalmaya, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada ölü babayı hasta görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada ölü bir baba görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı ölürken görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babaya sarılmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü babanızı görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, prestij kazanacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın ölüp dirildiğini görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölü babanın sesini duymak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments