Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü babanızı görmek

Rüyada ölü babanızı görmek

Rüyada ölü babanızı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, amacına ulaşabileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üzgün ve karamsar olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babanızı gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada ölü babayı sağ görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölü babasının dirildiğini görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulur.

Rüyada babasını ölürken görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü anne babayı görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Rüyada ölü anne baba görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada ölü babayı öpmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babasını sağ görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments