Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun bayıldığını görmek

Rüyada oğlunun bayıldığını görmek

Rüyada oğlunun bayıldığını görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun bayıldığını gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada oğlunun bayıldığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bayıldıktan sonra ayılmak başarılarının azalacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak bayılmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin bayıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olup bayılmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kızının bayıldığını görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada üzüntüden bayılmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments