Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölmüş kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölmüş kişinin ağladığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, güzel huylarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Rüyada ölmüş kişinin ağladığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin ağladığını görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, başarıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada ölü bir kişinin ağladığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, karlı işlere gireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına inanılır.

Rüyada ölen kişi için ağlamak hastalıklardan kurtulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölen bir kişiye sarılıp ağlamak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiye sarılıp ağlamak yandaşı olan birinin vefat etmesine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments