Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölen kişinin ağladığını görmek

Rüyada ölen kişinin ağladığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölen kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada ölen bir kişi için ağlamak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişi için ağlamak geçimin daha kolay hale geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada bir kişi için ağlamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiye sarılıp ağlamak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, rızkının çoğalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments