Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişiden anahtar almak

Rüyada ölmüş kişiden anahtar almak

Rüyada ölmüş kişiden anahtar almak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişiden anahtar almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konularda ilerleme sağlamak için gereken değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada bir kişiye anahtar vermek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hayat boyu çok sevileceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiden anahtar almak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiden anahtar almak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada anahtar çektirmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada iki tane anahtar görmek bolluk ve bereket göreceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Rüyada anahtar çevirmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hastalıkların son bulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı yere atmak karar vermekte güçlük çekeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments