Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada ölmüş insana yemek yedirmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanların yemek yediğini görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanlara yemek yedirmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insana yemek yedirmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, makamının artacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan yediğini görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kurtların insan yediğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalettir.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments