Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yediğini görmek

Rüyada insan yediğini görmek

Rüyada insan yediğini görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, şan şöhret kazanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, herkesten ileriye gideceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada insan yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş bir insana yemek yedirmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş insana yemek yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan etini yediğini görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin insan eti yediğini görmek haksızlığa uğrayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments