Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanlara yemek yedirmek

Rüyada insanlara yemek yedirmek

Rüyada insanlara yemek yedirmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insanlara yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş bir insana yemek yedirmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş insana yemek yedirmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada insanlara yemek yedirmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, başarılarının devam edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanın yemek yediğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada insanların yemek yediğini görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek işlerin iyiye gideceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada insan pisliği yediğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, iyi hissedeceğine, ileride çok zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments