Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş erkek çocuğu görmek

Rüyada ölmüş erkek çocuğu görmek

Rüyada ölmüş erkek çocuğu görmek ekmeğin kesileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kimseye borçlanmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu dövmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna banyo yaptırmak rızkının artacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa yemek yedirmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sahiplenmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu uyutmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birden fazla erkek çocuğu görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments