Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu uyutmak

Rüyada erkek çocuğunu uyutmak

Rüyada erkek çocuğunu uyutmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu uyutmak gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada erkek çocuğu yemek yedirmek şansın yüzüne güleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kesmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kaybolan erkek çocuğunu bulmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu doğum yapmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sakallı görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun oynadığını görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments