Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dayısını görmek

Rüyada ölmüş dayısını görmek

Rüyada ölmüş dayısını görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayısını gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada dayı hanımını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dayının karısını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayıyla konuşmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işarettir.

Rüyada dayısını ağlarken görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada kocanın dayısını görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada dayıya sarılmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dayı eşini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayı öpmek onların başarıları ile gururlanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments