Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kakasını görmek

Rüyada ölmüş birinin kakasını görmek

Rüyada ölmüş birinin kakasını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, huzursuz olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kakasını gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Rüyada altına kaka yapan birini görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp temizlemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, insanları sakinleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde kaka görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kaka görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada başkasının kakasını yemek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments