Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuran okurken görmek

Rüyada birinin kuran okurken görmek

Rüyada birinin kuran okurken görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hasretliğin biteceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Rüyada birinin kuran okurken gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada ölüyü kuran okurken görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okurken ağlamak güçten düşeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okurken zorlanmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada babayı kuran okurken görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okurken görmek aile hayatında sevinileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini kuran okurken görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments